Flamingo sala za vjenčanja je novoizgrađena sala u mjestu Briševo, udaljena od Zadra svega 10 minuta vožnje. Planirate li proslavu krštenja, prvu pričest, krizmu, poslovno okupljanje, vjenčanje ili neku drugu prigodnu svečanost sala "Flamingo" u Briševu, idealno je mjesto za Vašu proslavu.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da najljepše i najvažnije trenutke u svom životu proslavite u moderno uređenoj sali "Flamingo" koje će učiniti Vašu prigodu jedinstvenom i nezaboravnom. Moderno obnovljena i dizajnirana sala raspolaže kapacitetom do 350 sjedećih mjesta, svim okruglim stolovima, velikim plesnim podijem, ima moderni profesionalni sustav rasvjete koji salu čini čarobnom mjestom te osiguran veliki privatni parking za sve goste. Mladenkama je na raspolaganju soba za presvlačenje.

Neovisno o godišnjem dobu, temperatura sale prilagođena je vašim zahtjevima. Sala "Flamingo" iznutra je elegantno uređena, a samo malo cvijeća i svijeća učiniti će je još romantičnijim i bajkovitijim mjestom za vašu svečanost.

RESTORAN FLAMINGO
Jurline 185, Briševo, 23000 Zadar
Tel: 098 135 4642
E-mail: info@restoran-flamingo.hr